

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Магията на древната близкоизточна кухня
Предястието е чудесно допълнение към обедното меню или вечерята с приятели
Сега всички са избягали в градовете и по чужбина да си търсят прехраната
Фотоизложба ще покаже изявените личности на Армения
Българската храна е по-добра от гръцката, но отстъпва на френската и италианската, пише "Ню Йорк таймс"
Ню Йорк таймс определя крайбрежието ни за "Българската Флорида"
На кардиналите ще бъде поднесено едно страхотно ризото с морски дарове. След това ще приготвим свинско печено с пюре у сос от трюфел. Ще има и салата от розови домати, печени чушки, сирене и пресен босилек, както и крем супа от зеленчуци, каза шеф Манчев и провокира завистта на колега
Вижте какво предизвика напрежението
Парк и СПА хотел Марково изкушава гостите си и с изискано 6-степенно меню в празничната нощ